Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hm...


Det är skillnad

Vet du?

Det är skillnad på kärlek och kärlek
Det är skillnad på älska och älska

Det är skillnad på att ge och att ta
Det är skillnad på att se och att höra

Och det är en stor skillnad på
att vara närvarande eller närvarande

Fattar du?




Fri vers av Kakaan
Läst 275 gånger
Publicerad 2006-11-16 19:50



Bookmark and Share


  Rock'nRollga
Jag tror att jag är säker på det där!?
Men det kommer alltid tillfällen då man tvivlar!
2006-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Kakaan
Kakaan