Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älska den

Det finns något inom mig som jag än inte sett
Som jag än mindre känt

Gud hörde min bön
Min önskan

Han gav mig gåvan och får evig tacksamhet

Det är som en vacker dröm
Vågar inte tro att den är sann

Jag vet inte vad som är verklighet förrän jag vaknar
Det är en stund kvar dit

Jag vet att gåvan finns inom mig

Jag hoppas att få

se den

känna den

höra den

älska den







Fri vers av habibty
Läst 328 gånger
Publicerad 2006-11-16 21:21



Bookmark and Share


  issac.a.m
,,,underbart,,fint,
2006-11-16

  stella
En skön sanndröm, vi får precis vad vi ber om!
2006-11-16
  > Nästa text
< Föregående

habibty
habibty