Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag fick helt enkelt korgen


Så kan det gå...



... och jag sa till henne:

-Jag älskar dig

älskar, älskar, älskar dig

nu frågar jag ärligt

vill du ha mig

och hon svarade enkelt:

-Nej, - du är inget för mig

jag har redan en annan

och han dyrkar mig

han är så söt och ullig och gullig

du både ful och stor och bullig

Skärp dig din tok och tänk en stund


du har redan fru och jag en hund!




Fri vers av Rimsmeden
Läst 756 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-11-17 12:53



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
haha vilken härlig dikt!!! Den hör verkligen hemma bland stjärnorna!!!
2006-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Rimsmeden