Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gatljus

Du vet känslan
av att vakna ur en dröm
varken en ljuv eller dov sådan.
En fylld av korridorer utan slut
i avsaknad av början och mål.
Så var min känsla för dig
när gatljuset belyste
din tvådimensionella schizofreni
då du log sådär elektriskt
och vände dig om.




Fri vers av Sanne
Läst 602 gånger
Publicerad 2006-11-17 14:38



Bookmark and Share


    Rimsmeden
Beskriver schizofreni på ett mycket elegant sätt. Efter att ha läst raderna vet jag varken ut eller in!
Mvh
2006-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Sanne