Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad hör du

Så många saker vi missar i livet
för vi lever livet åt någon annan
och aldrig duger som vi är

Hör din inre röst som talar till dig
Din längsta relation som är du
har dig kär

Det bor någon inne i din kropp
som vill säga dig något
och ge dig hopp

Stanna till och lyssna
Vad hör du
Slut bara dina ögon och andas nu

Varför fråga någon annan om råd
när du själv vet svaret på din fråga
Sluta att dig själv plåga

Känn bara med hjärtat vad du vill
och var sann mot dig själv
så enkelt ligger det till






Fri vers av Spirit
Läst 215 gånger
Publicerad 2006-11-18 01:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit