Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är fult att inte göra vad man kan

Det är fult att äta snor
det är fult att begå hor
det är fult att inte vara
en riktig mor
Det är fult att ha fel skor

Det är fult att inte vara en riktig man
Det är fult att inte göra vad man kan
Det är fult att inte våga vara sann
Det är fullt väder
Det är fult med fula kläder

Det är fult att prata skit
Det är fult att inte höra hit
Det är fult att vi bara klagar
Det är fult med feta magar
Det är fult att tycka att det är fult
Men gult är inte fult

Det är fult när någon bara kniper sin trut
Det är fult när kärleken tar slut

Ja det är många som gör sig fula
och med illvilja med andras liv strula
När ska det fina få komma fram i denna värld
som är så ful
När ska folk börja leva och bara ha kul




Fri vers av Spirit
Läst 249 gånger
Publicerad 2006-11-18 02:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit