Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord




livet är det som händer





















när man gör upp andra planer




Övriga genrer av MW
Läst 207 gånger
Publicerad 2006-11-18 19:09



Bookmark and Share


  rebecca d VIP
ja, det är ju det vi ska ändra på:-)) från o med nu...
2006-11-19

  Piraten
Jag önskar faktiskt att det bara var den raden "livet är det som händer"
för så är det ju egentligen. Vi borde inte planera, analysera utan bar följa med livet;)
2006-11-18
  > Nästa text
< Föregående

MW
MW