Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skummm


hmm, nu sitter jag här (isolerad).. igen
dom alla som kände som jag vände om.. igen
vi visste allt om varann men du stack.. igen
nu sitter jag och skriver nått som ingen vet om.. igen
ha! ni alla skummar igenom men ingen bryr sig.. igen
ensamhet.. igen

suktar efter kärlek och hopp.. igen
huvudet känns mörkt och tungt.. igen
allt som händer har redan hänt.. förut
men den här gången ska jag bli fri.. igen
skumm skumm skumm.. igen
humm humm humm.. igen




Fri vers av MW
Läst 451 gånger
Publicerad 2007-01-05 02:14



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Mycket uppgivenhet dansar på texten igenom, för att brytas som krusande vågor mot bergets vägg när diktjaget häver sig upp om att nu ska hon bli Fri...
2007-01-13

  Bissen
Egentligen vet jag inte alls vart du är i denna stund du skriver, men vissa tankar är väldigt igenkännande... Många skummskummskummar nog, tror jag... Men inte alls alla, tack å lov...

Jag har just skrivit något som protesterar mot allt skumm, kanske därför det kändes så träffande...

En mening förstår jag inte fast jag läst om och om...igen =)
"dom alla som kände som jag vände om"

Sorglig känsla i denna text... Känner lukten av uppgivenhet...
2007-01-07
  > Nästa text
< Föregående

MW
MW