Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad

Vad är att önska
när man bara önskar för önskandets skull?

Vad är att drömma
när man ändå inte försöker nå drömmarna?

Vad är att be
om man inte lägger ner hela sin själ i bönen?





Vad är att leva
om man aldrig lever nu?




Fri vers av MW
Läst 284 gånger
Publicerad 2010-10-23 02:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MW
MW