Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andetag



jag sitter här i mörkret



dina andetag
fyller rummet

det gör mig irriterad
frustrerad


jag sitter här i det mörka rummet och lyssnar till dina tunga andetag



ensam?



dina andetag
- in..
- ut..
- in..
- ut..



jag frågar mig






























när du kommer att lyssna till mina andetag..




Fri vers av MW
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-26 01:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MW
MW