Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löfte





herregud vad händer!?!
ja kan inte se!
AAh! mina ögon svider!
nej...


de händer inte.. aldrig..

men det svider ändå!!
tror du inte att det svider!?!

ja är blind!! FÖRhelvette!!
du har fått mina ögon att lägga av!
va ska ja göra nu då?!

de kan bara inte va sant!

rödsvart grönbrunt sudd..

de händer inte... de kan inte hända..

allt är ditt fel!!
du borde inte gjort sådär!?!
varför gjorde du sådär!?!
du visste minsann va som skulle hända!

du visste att det skulle svida..

men varför??

å varför fan va de jag som bad om ursäkt??
men hallå?!?

förlåt..


nu ä de din tur!

ja kommer alltid vänta..




Fri vers av MW
Läst 459 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-03 20:45



Bookmark and Share


  Bissen
Trots din suddiga blick så var det en skarp text!
Låt ingen göra dig blind!
2007-03-05
  > Nästa text
< Föregående

MW
MW