Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland



ibland gör det ont i hjärtat.
ibland fälls en tår.

ibland så värmer hjärtat.
ibland som log.

ibland är det tomt i hjärtat.
ibland...

ibland är det tomt i hjärtat.
vad gör man då?

ibland när det är tomt i hjärtat.
man låtsas att det kanske gör ont i hjärtat?

ibland man känner värme i hjärtat?
Fast att det egentligen är tomt..?

ibland känner jag undran i hjärtat.
ibland känns allt fel.

ibland känns det tomt i hjärtat.
ibland inget mer.




Fri vers av MW
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-24 02:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MW
MW