Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallå?



ska du inte fråga mig vad jag gör?
Om jag andas, blinkar, lever eller dör?

ibland är du som en gåta i mitt liv
då du blundar mot allt vad jag gör
ibland förstår jag mig inte på...
vad vill du? du kunde nog allt brytt dig en gnutta i alla fall.
ibland får jag nog och säger till.
du får då verkligen din vilja fram.
ibland när du inte är här.


Allt jag vill är DU.




Fri vers av MW
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-22 15:35



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Frågsamt! Fundersamt! Pockande och påpekande till någon som verkar betyda mycket för Diktjaget, men som inte helt verkar förstå och se så mycket som Diktjaget vill att personen skall förstå. Slutraden summerar diktens önskan
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

MW
MW