Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vill och inte vill, men vill och inte kan bestämma mig. träningen först? skolan? hobbies? konsten? musiken? skolan borde ju gå först? fast träningen får mig ju att må bra...? konsten utvecklar mig som människa? är det så bra med valmöjligheter?


Valmöjlighet?



JAG KAN INTE VÄLJA

vill så mycket på samma gång!

vill träna, äta, sova, plugga, sjunga en sång!
vill skriva en bra dikt som håller någon vaken hela natten lång!
vill börja med nya hobbies skriva, rita, måla och åka på en resa, en riktig, en lång!
vill jobba, tjäna, köpa, konsumera och blogga med bloggvärldens jargong!

vill ändå vara egen, unik speciell
men trots allt detta så är det samma varje kväll

Så mycket jag vill göra, men inget av det gjort
just så som om idag gått, ja, alldeles för fort!

JAG KAN BARA INTE VÄLJA

vill så mycket på samma gång!

bakslag
käppar i hjulet
och gå tillbaka till gå

Ja antar att det är där jag kommer att stå

MEN JAG KAN JU INTE VÄLJA

vad jag ska göra först

det är så jävla mycket jag vill, och allt på samma gång

träna, äta, sova, plugga, sjunga en sång
skriva som håller andra vakna natten lång
hobbies, skriva, rita, måla, åka på en resa som är lång
jobba, tjäna, köpa, konsumera, blogga i jargong


JAG KAN INTE VÄLJA


gå tillbaka till gå och STÅ



du kan FÅ

perspektiv
på ditt dumma liv
och kanske äntligen något gjort!




Fri vers av MW
Läst 250 gånger
Publicerad 2010-10-26 02:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MW
MW