Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag håller dig i handen Frank. jag håller dig i handen


vi kramas lite (till Frank)


vi håller varandra i handen
vi kramas inte
även om vi vill
för vi vet att vi har
all tid i världen

du&jag även om det inte är
men det gör ingenting
ingen tid överhuvudtaget
även om du vill




för vet du
jag älskar dig




Fri vers av fannen
Läst 821 gånger
Publicerad 2006-11-19 19:10



Bookmark and Share


    crapcat
jag har läst den här innan men inte kommenterat, förstår inte varför för den är ju så sötsötsöt
2007-06-06

  andreawolf
åh myyyyys!
2007-01-01

    Sushi
det där var den sötaste dikt jag läst på länge...

du, angående den där mascaran, jag letar!!
kanske du har varit smart och skaffat dig en själv redasn men jag letar! håll ut!
skitsnygg (oops, svordom) bild by the way, även om du alltid är lika söt :)

/s
2006-12-23

    Suzylu*
Åå vilken fiin ;o Älskar den fiina uppradningen :)
2006-12-14

  verkligen
jag dör vad sött
med bilden och allt
det är verkligen starkt att få ner det även om man känner
för man vill gärna svänga hit och dit
men du går spikrakt
och det är modigt
2006-11-29

    majbarn
åh vad vackert åh vad VACKRA NI ÄR
åh nu gråter jag ju
åh era underbaringar åh DU din underbaring
jag vill ha dig i sverige, fann xu
jag vill ha dig i sverige
åh vackraste

2006-11-28

  Paraply
åh åh åh åh åh
nej
jag hatar tid och att jag inte har läst den här
inan nu
jag är typ baskerchockad och överlycklig
åh du är så söt

DET ÄR JAG SOM ÄR FRANK BARA SÅ NI VET, FANNEN OCH JAG HÅLLER VARANN I HANDEN för hon har en så fin hand
och arm så klart

jag kan inte säga hur glad jag blev
gullunge
jag älskar dig med

hittade en massa gamla söta bilder på dig idag
2006-11-20

    majbarn
hej söt
fatta vad du är söt
du är inte grå
alls
präster är gråa
du är söt
och vi är tvillingsystrar
ha!
2006-11-19

  Bump
DU ÄR UNDERBAR
2006-11-19

  MW
guu va mysig!! så himla gullit!! bara såå sköön, tack!
2006-11-19
  > Nästa text
< Föregående

fannen
fannen

Mina favoriter
Missery
minimum