Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Maria tog bilden.


Last summer it faded away

Försvinna.
Har du försökt?

Lämnar spår lämnar tankar

små viskningar

alldeles för lite blir
alldeles för mycket

dom kallar det sjukdom jag kallar det
ingenting

blöda eller inte blöda
skrika eller
fortsätta gömma

glömma livet


varför?


Som om allting föll när dina ögon stirrade i tomhet

du är ensam nu vi
är glada


allting framför dig är för mycket
för litet


anorexia är alldeles för mycket för mig
jag vill inte glömma att jag inte finns jag vill inte glömma att jag
inte betyder någonting

sluta äta
sluta äta
sluta skratta sluta
le sluta

andas

imorgon följer morgonsolen dina sista steg och du kysser
daggen och ler mot världen som alltid blundat


andetag försvinner och dina ögon faller tillsammans med
alla falska illusioner

(glöm inte att låtsas,
glöm inte att du inte finns)




Fri vers av Coccinelle
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-18 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coccinelle