Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
igen och igen och igen.


Nej, jag tror att logiken är på sin lediga dag

Jag har alltid varit svag för
det okända längtat efter
det där lilla extra
du vet,
som att sprätta upp huden och se vad som finns där under
se efter om det
verkligen finns annat än fettfettfett
om skelett är ett bregrepp som
berör alla andra utom mig

längtar efter
andetag efter
någonting som inte handlar om ensamhet


glömma vintern glömma värmen
begrava känslorna begrava känslorna begrava
tankarna


hej, jag är trött idag och jag tror att det handlar mer om
en saknad existens än om det man faktiskt haft




Fri vers av Coccinelle
Läst 289 gånger
Publicerad 2007-01-03 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coccinelle