Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Demografi är onödigt när det handlar om känslor

Man förstår ofta först när någon säger det i klarspråk att allting brakar samman
eller antyder det lite sådär finkänsligt med en
smärtstillande är beroendeframkallande” broschyr på köksbordet som
förresten har alldeles för några gropar
för att det ska vara nyttigt

men

ibland kanske det bara behöver handla om en tekopp utan fläckar och
en sönderbiten läpp

för att inse att någonting är fel




Fri vers av Coccinelle
Läst 342 gånger
Publicerad 2007-01-26 09:58



Bookmark and Share


  aol
så jäkla rätt poesi bravo
2008-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Coccinelle