Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är ingen fin flicka.


Man stoppar inte fingrarna i halsen

Och nej,
säger du
fina flickor får inte fimpa cigaretterna mot huden
fina flickor röker inte alls

säger du.



Det pulserar främmande dofter under min hud och jag rycker jag
river loss den och
jag tittar under jag
går ut ifrån
mig själv jag
river loss lite mer och

fina flickor gör inte så.

säger du.


OCH FINA FLICKOR STOPPAR INTE FINGRARNA I HALSEN
nästan skriker du
svagt när jag
reser mig upp och
drar in stolen öppnar
toalettdörren sätter på
kranen och du springer fram du
skriker

att
FINA FLICKOR GÖR INTE SÅ

Men jag skrattar åt dig och säger att du
du inbillar dig och jag
sätter på kranen den
rinner och jag
hulkar mig över toalettsitsen jag
gråter och du
knackar på dörren du
skriker åt mig att
öppna dörren nu öppna
dörrhelvetet för
du behöver fanimej komma in

skriker du


Och jag slår av kranen skakar
av mig obehagskänslan öppnar
dörren och går ut och du
skriker att det där var väl fanimej jävligt onödigt det
ska gå minst en timme efter maten innan kranen ska på innan
toaletten spolar innan
maten ska ut igen men nej jag
river av mig kläderna och du glömmer att oroa dig du
bryr dig inte om kranen som droppar som
ekar i mitt huvud och du
viskar i mitt öra att såhär gör väl
fan inte fina flickor och du

drar mig lite i håret innan du somnar




Fri vers av Coccinelle
Läst 327 gånger
Publicerad 2007-03-06 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coccinelle