Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tystnaden

fjäderlätt natten
bara tystnad ,sen inget
dagen förlåten




Bunden vers (Haiku) av Myself
Läst 434 gånger
Publicerad 2006-11-18 22:45



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Tjusiga rader...hur mörkret nalkas och hur dagen bjuder sitt avsked!!!
2007-03-06

    Suzylu*
Åhh vilken stilig Haiku Gillaaaaaaaaar ;)
2006-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself