Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeten

Skriv tappra poet
Ge dig ut i striden
Fatta pennan som ditt svärd
Försvara din heder om du har någon
Egen härd är guld värd

Skriv ledsna poet
Dränk ditt papper med livets tårar
Skriv om känslor och allt som sårar
Ensam behöver inte vara stark
Så många som i ensamhet går på knark

Skriv vilsna poet
Har du har tappat modet
Kanske kan du hitta det igen
Bli din egen bästa vän

Skriv lyckliga poet
Skriv om kärlekens gåta
Se livet sanning och börja förlåta

Skriv tappra poet
Svinga ditt svärd
flyg in i din tanke värld
Du är i behov av att skriva
Det kan du skriva utan att överdriva





Fri vers av Spirit
Läst 420 gånger
Publicerad 2006-11-18 22:57



Bookmark and Share


  DanSan
**********************************

Wooow !!! Tack för de upplyftande orden!

Bokmärke direkt!!!Allt gott, Dan!!!

**********************************
2006-11-19

  Night Soul Woman
Mästerligt skrivet!Tack för läsningen!
2006-11-19

  Marreb
Vilken mysig och bra dikt. Jag kom att tänka på en dikt som faktiskt liknar din, som är skriven av Nils Bolander. Jag gillar hans dikter.
2006-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit