Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag fryser och jag är trött

lite småfull
mätt och belåten
inga plikter väntar
bara borsta tänderna
locka med mig katterna
krypa till sängs,
mellan rena vita lakan
sömntabletten gör sin verkan
tar med de sista dropparna av konjac
och kryper till sängs för en lång natts ro

Puss o kram och sov gott Ingrid!
Dagen har passerat utan dåliga nyheter
så koppla av, bry dig inte om morgondagen, sov, sov gott!

 




Fri vers av Nic
Läst 330 gånger
Publicerad 2006-11-19 00:04



Bookmark and Share


  The Third Poet
åhh du får mig att vilja gå och lägga mig just nu nåväl godnatt och sov gott :D
2006-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic