Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt var så bra förr

När den underbara tiden troddes va tillbaka
Nått står inte rätt till
Mina svaga händer med stora svängningar skakar
Glad tid måste stå helt still

Bortom verkligheten jag mina svar finner
Vart ligger denna sanningsväg som leder mig dit?
Knappa timmar kvar, jag nog inte hinner
Jag som trodde du i mitt hjärta flyttat till en lyxsvit

Ingen som förstår denna sorg jag alltid kommer bära
förstöra, förstöra det är det jag är bra på
det känns som om vi lever bara för att lära
Allt var bra när man inget kunde, så det så




Fri vers av Walkingafteryou
Läst 563 gånger
Publicerad 2006-11-19 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Walkingafteryou
Walkingafteryou