Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

10


tio år och du håller på
håller i samma
osynliga hand ur graven
leder bort ström
med luft du mejslat
omkring dig

tvätta rösten
bort den,
glöm vik ihop

hitta ögat
öppna se
bli vacker







Fri vers av baklänges
Läst 527 gånger
Publicerad 2006-11-19 14:25



Bookmark and Share


  Christer VIP
gillar framför allt
de två sista styckena
och framför allt
det sista


häftigt!
2006-11-23

  molly crayons
jag bara tycker mycket om
2006-11-19

  a h de v
10 år sedan någon gick bort från världen eller kanske var det någon makalös idé som av någon anledning inte genomfördes.. och nu håller duet fortf på och tänka på just detta.. dikten är fenomenal.. att leda bort ström med mejslad luft -vad betyder det egentligen- ändå så rätt precis där. sen uppmuntran att glömma, att gå vidare och att bli vacker igen. en fåordad dikt med mycket innehåll. imponerande.
2006-11-19

    ej medlem längre
det är framför allt
rösten, orden, hur
det låter, som
blir påtagligt
berörande

det skapas ett rum
och flera scener
2006-11-19
  > Nästa text
< Föregående

baklänges
baklänges