Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min årsrytm ungefär


Årstiderna i mig

När mörkret faller om hösten
då spritter det av vår
i mina skrivarfingrar.

Då vinterns kyla kommer
värms mina händer
av sommarminnen.

I vårens tid
när allt i kring mig börjar röra sig
då känns det som jag vill dö

för allt som varit mig nära
försvann vid denna tiden
och aldrig, aldrig får igen.

Och sommaren är då
som allting brinner
det är då det skapas
det som sedan kommer

från mina händer
och min själ
om hösten
och i kylan




Fri vers av Dionysius
Läst 839 gånger
Publicerad 2006-11-19 17:26



Bookmark and Share


  Dionysius
I år (2008) stämmer det inte alls!
2008-09-14

  Dionysius
Det verkar stämma, just nu står det 33-10 till vinterhalvåret :-)
2007-01-30

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Vackert*ler* känner exakt så för alla de årstider..
2006-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius