Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
allt är bara kärleksbrev.


oskulden gråter i knäskålarna.

det här är sommaren då jag
ska lära mig gråta, sa du
gjorde du det?
jag önskar att du grät lite lite
för mig

tretusen år eller en höst
senare röker jag chokladcigaretter som
bara lämnar svidande hål efter sig
vad ska jag göra då

säg vad jag ska göra så
gör jag det

jag skriver kärleksbrev men
till ingen nytta
du vill inte prata med mig mer;
ingen kan röra mig längre
ingen rör mig som du

paris ömmar & skaver i din frånvaro
du lär dig spela piano likt en gud
du skriver tills hålen gapar alla
mellanrum i dig jag vet inte
vad du heter längre




Fri vers av harhjärta
Läst 499 gånger
Publicerad 2006-11-19 19:31



Bookmark and Share


  Bump
bokmärkt (L)
2007-01-08

    Morning Glory
Alltså du är så bra.
2006-12-03
  > Nästa text
< Föregående

harhjärta
harhjärta