Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
äsch. det är över nu. jag lägger mej ner nu, här.


och när jag kramar vill jag aldrig släppa taget fast jag förstår om du vill


tystnad
jag tämjer min sorg ett lejon.
jag

har ingen sorg jag bara
skämtade ha-ha-ha
alla komiker har haft en tragisk
barndom annars är dom
inga komiker det är inget det är
naturlagarna det är
inget alls

jag vill förklara att du har fångat mej nu
att allt du gör bara bygger på
omtycknaden
så att säga. ord så osmidiga;
kysser lite fler gånger
än man bör göra under loppet
av en minut. du ska förstå.
all hud som fläks av och axlarna
i inövade rörelsen det är inget
det är naturlagarna det är
inget alls

jag är repetition och hjärtslag
alla hjärtslag en upprepning av det
förra alla drömmar flätade med
hård hand och under dina ögon är jag
fin

jag vet att jag har problem.




Fri vers av harhjärta
Läst 633 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-14 19:37



Bookmark and Share


  aol
så bra
2007-09-13

  edvin medvind
men usch vad ledsen jag blir. Det är väldigt bra men så sorgligt också. Den här upprepningen:
\"det är inget det är
naturlagarna det är
inget alls\"

Det känns så fruktansvärt uppgivet, som att det ingen mening med att kämpa mot alls, att allt bara händer och att man lika gärna kan ge upp. Hoppas du inte känner riktigt så.
2007-03-14
  > Nästa text
< Föregående

harhjärta
harhjärta