Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tusen.

jag måste bara ta mig tid att säga
jag älskar dig, nosen.
tusen
oh tusen.
du är alla de sköna rusen.

även om jag ibland inte förtjänar dig
för jag är dum dum o dummare sometimes.
jag hatar att se din tveksamhet.
du ska veta att du o jag, vi äger ordet tvåsamhet.

jag vill höra alla dina sagor.
jag vill veta alla dina ord.
för dina tankar kan jag begå människo mord.

så ge mig dina kännslor.
o jag ska ge dig mina.
o jag ska sluta gå på denna jävla lina.
för rädslan existerar inte nu.
det är bara jag o du.






Fri vers av fridele
Läst 450 gånger
Publicerad 2006-11-19 19:48



Bookmark and Share


  Sebastian VIP
kan bara säga bravo, BRAVO!!
2006-11-19
  > Nästa text
< Föregående

fridele
fridele