Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tonårshyckleri

Glas i kras, o mycket bas
gift rinner snabbt i kropp
oj, allt snurrar i min knopp
drömvärld, upp o ner
Du, ge mig mer!
fram är bak
Nej, ingenting. o ingen är rak

oj, allt det där dumma i mig försvann
bort genom öronen det rann
livet är underbart
tiden flyger med en jävla fart

nere på golvet där allt är flumm
Nej, jag känner mig inte alls dum!
skratt, skratta
åt ingenting alls
Ska vi ta en vals?
fast ingen har någon balans

skratta så magen vänder sig ut o in
Ikväll, vill du bli min min?
ögon, dom glänser
Oj, du har ju avgrundspupiller
Får jag ramla i dom?
det är inte farligt, kom
oj, vi drunknade
äsh, glömt imorgon

HAHAH
Vet du, golvet är nog snett o runt
är detta verkligen sunt?
sak samma
JAG ÄLSKAR LIVET

oj, så dumt allt blev
slå mig i huvudet med en slev
oj, va jag skämms
förlåt om jag skrämms
va fan gjorde vi på golvet?

oj, nu vänder sig magen
nej, jag vill inte bli tagen
Akta mina inälvor!
JAG HATAR LIVET

nej, fy fan för tonårsfylleri
allt är ett jävla hyckleri
aldrig, aldrig mer igen
- än en gång
vill inte ta i mig ens med tång
verklighet tillbaka
ska aldrig mer än smaka
visst, visst
så sa vi även sist.




Fri vers av fridele
Läst 383 gånger
Publicerad 2006-11-26 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fridele
fridele