Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tidshaiku

 

 

 

Som ormbunksrullad


obrådskad fångar ljuset


famnar jag tiden




Bunden vers (Haiku) av Björn Donobauer
Läst 379 gånger
Publicerad 2006-11-19 21:25



Bookmark and Share


  Eline.P
Perfekt, rör sinnet - som allt annat du skriver - min beundran!!!!
2006-12-16

  wayward - taiga
Bra haiku Björn.

..att lite så där ur skuggan
se världens gång an.

Jag tycker 'fångar' och 'famnar' ljudmässigt följer fint i varann.
2006-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer