Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig pappa. :) För att du alltid är så snäll med mig!


För alltid din prinsessa

Jag vill vara din prinsessa och sitta i ditt knä hela dagarna
Lyssna på dig när du berättar för mig
Om prinsar och drakar
Och när du kommer till den delen då du berättar om prinsen
Han som ska komma och rädda mig
Tänker jag le mot dig och säga
Men pappa, du har ju redan räddat mig




Fri vers av Delora
Läst 306 gånger
Publicerad 2006-11-20 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Delora
Delora