Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är skönt att gnälla. ännu bättre är det när någon lyssnar på gnället. sen ska man hålla käften.


-ja tack?

kom igen
släng mig en lyra
med kärlek och respekt

så säger jag

det är inte nog

inte ens när vi slitit ryggraderna
ur varandra

på jakt efter
livets nerv

och inte heller när vi
tuggar fradga
som smutsiga hundar

ska det vara nog

istället parrider vi
ner i graven

och inget hjälper

men jag minns

hur trött den
segnar vid min fötter

en urinluktande
långvårdskärlek
med dropp
vattnigare än
pripps på tapp

som släpar sig
längs sjukhuskorridoren
i jakt på
ett positivt ekg

så man undrar ju
nätt och jämnt

vem fan är du?




Fri vers av Marcus VIP
Läst 374 gånger
Publicerad 2004-12-17 15:35



Bookmark and Share


  Zam
att det fanns nåt vattnigare än pripps på fat....
2004-12-17

  Sandra Sörlöv
Mycket annorlunda, du har en egen speciell stil vilket kändes väldigt roligt och... bra! Gillar denna!
2004-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Marcus VIP