Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

själ

 

Från början var det här en banal jävla text om en vän som jag saknar. Men jag skiter i det nu och erkänner att 1. det är fan lika mycket mitt fel att hon är borta som hennes. 2. Hela dikten var bara en ursäkt för att få publicera bilden. Men det skiter jag i.

 

Du! du vet vem du är! jag saknar dig, saknar dig, saknar dig! jag tror du vet det också, för jag vet att du har mig i dig, precis som jag har dig!

 

 

och bilden, yeah, det är väl ungefär så det är nu. svart. men inget rop på hjälp som slynan sa, jag har hjälp, bra hjälp. ibland kan man till och med se något vackert i det svarta.




Fri vers av volatile
Läst 293 gånger
Publicerad 2006-11-20 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile