Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att förlika sig med det som varit kan ibland vara svårt...
Den 18 november 2006



Evig förlåtelse*

 

Jag förlåter mig själv

för gårdagen

 

Så som jag tror

på morgondagen

 

Ty kärleken lever i nuet

och pånyttföder hoppet

 

I all evighet




Fri vers av Annette Andersson
Läst 777 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-20 22:04



Bookmark and Share


  friheten
Väldig vacker
2008-05-08

  Erik L
Stillsam bön, vacker!
2007-09-07

  Michaela Dutius
Helt ljuvlig Anette!
Tack för att du tipsade!
2007-04-03

  KonstigaKatter
Oj, så sant, så sant! Det är också min tanke, min känsla! Utan detta sättet går det inte att leva fullständigt... Tycker också om formen på din dikt.
2006-11-20

  prinscess VIP
ja man kan ju tänka tillbaka på gårdageni bland
man ska nog försöka tänka på att det som hände då var fint
att spara ihjärtat
men det bätsa somär nu
att leva i nuet och se framåt
kram vännen
2006-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson