Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kände mig ganska ful på bakfyllan i ett tåg på väg från Örebro.


Innan för era skallben

När man glömt bort konsten att vara vacker
och livet är en alldeles för svår motståndare
att hämnas på

Och ett stinkande filigrantunt täcke
lägger sig över din kropp

kvävs du

av ett tyst dån
som spräcker Dina
trumhinnor

Blodet drippar droppar
oavbrutet ur öronen
den enda vägen ut
för att slippa passera
genom din sjuka hjärna
igen

Då du inte vill vara med i leken
som du blivit jokern i




Fri vers av Exi
Läst 402 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-11-20 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Exi
Exi