Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
,.


Längtan.

Igår rörde jag vid drömmen.
Du log.

Dina ögon utformade en sanning
som jag aldrig
någonsin
kommer våga uttala,

vet du hur ont din tanke gör?
En längtan
Som kan liknas vid ett
tågräls

Vimmlande ögon,
tankar som övergår
i känslor.

Älskade, när allt är över




ska du få min tanke.




Fri vers av Katja-
Läst 365 gånger
Publicerad 2006-11-21 14:11



Bookmark and Share


  Firefly
såg din användare på en kompis \"vännerlista\", började läsa och kunde inte sluta. du är verkligen ofattbart duktig.
/hanna
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Katja-
Katja-