Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen riktig trollkarl.

Nu glömmer vi vad som hänt.

Jag lägger undan mitt falska trollspö,
som jag köpte på Toys R Us.
Ska vi mata den stackars kaninen,
jag håller gömd i min hatt?
Mina färgade näsdukar knyter vi upp,
och lägger dem i understa lådan.

Låt oss slå sönder rökmaskinen,
som döljer mina dåliga trick.
Ska vi släppa ut kvinnan jag trollade bort,
hon som egentligen sitter under golvet?
Och så kan vi tacka min assistent för jobbet,
för att hon klarat att gå så lättklädd.

Ska vi ta en fika hos mig,
eller kanske på ett café i stan?
Inga duvor i din randiga tekopp,
inte heller några trådar som lyfter stolar.
Jag lägger korten på bordet,
älskling detta är på riktigt.




Fri vers av Cija
Läst 302 gånger
Publicerad 2006-11-21 16:33



Bookmark and Share


    Camillaa
Oj, riktigt bra :)
/ C
2006-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Cija
Cija