Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

+:et

Jag har fått svaret i blått
Ändå inte riktigt förstått

Pendlar mellan fantasi och verklighet
Vill berätta det så alla vet

Oro och glädje mixar sig inne i mig
Försöker ta det lungt, stanna hemma när de andra ska på galej

Tänka , planera och undra
Det börjar med en funderig och slutar i hundra


Vänta, sakta ner, chilla , vi tar ett steg i taget
Vi är två, kommer utökas med en till i laget

Ville så gärna att det skulle ske
Det behövdes kärlek och de nätter du hörde mig be

Längtar efter den stora dagen
Väx och bli stark vårt längtade liv i magen
















Fri vers av habibty
Läst 335 gånger
Publicerad 2006-11-21 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

habibty
habibty