Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösten skakar loss

Hösten rusar på i champagnegalopp.
Varje mättat fylliga blad dallrar.
Varje fastvuxen färgspråkande fé
virvlar runt, runt och runt.
Grips av dansens armstarka extas.

Ingen ska få undgå.
Allt och alla måste följa!
Rasande galopp.
Inget blasé discoskak.
Naturen måste skakas loss ur
sommarens brännande kakform.
Upplevas, avsmakas och förtäras.

Nersköljd med bubbelvatten.




Fri vers av E.B.A.S
Läst 471 gånger
Publicerad 2006-11-22 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E.B.A.S