Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från dagen då min katt dog


döden tog min katt ifrån mig

jag gråter när ingen ser...
jag drömer om sorgen av att förlora sin bästa vän...
jag känner en smärta i hjärtat en smärta som aldrig försviner...
dett enda jag har kvar av honom är minnet i hjärtat.




Fri vers av Raven X
Läst 443 gånger
Publicerad 2006-11-22 22:29



Bookmark and Share


  Tongues_
fin dikt <3

minns när du pratade om din katt...grym historia.... dock:/
2007-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Raven X
Raven X