Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag träffade en som kan hjälpa mig och den här är till henne


min livs ängel

Mitt liv var hopp löst…
Mitt liv var ett totalt mörker…
Men där stod du en ljus punkt…
Ett hopp…
Det är vad du get mig…
Nytt hopp…
Gjort mitt liv ljusare…
Du tände mitt levnads ljus igen…
Du drev bort mörkret fram för mina ögon…
Du gav nytt hopp när mitt va dött…
Jag önska du var här…
Här med mig…
Och aldrig lämnar mig i ensamheten…
För jag har varit där för länge…
Jag har set mörkret för länge…
Du har blivit mitt ljus…
Du gör att jag ser i mörkret…
Du gör livet värt att leva…
Även när jag inte orkar…

Jag tackar dig för att du förstår…
Zanna tack för att du finns för mig…
Och km ihåg så länge du finns för mig finns jag för dig…




Fri vers av Raven X
Läst 477 gånger
Publicerad 2006-11-23 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Raven X
Raven X