Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kanske inte är idag

Det kanske inte är idag
jag mår som bäst,
men
jag har många \'feelgood\'-minnen att plocka fram från andra känslopositiva ögonblick i tiden.
Jag har inte förlorat förtröstan om att bättre dagar kommer
och
väljer att inte blockera mitt minnesarkiv.

Det  kanske inte är idag jag förmår att minnas som tydligast eller ljusast,
men
jag minns färgerna i regnbågen
och
väljer att inte låta min stickning manifestera den grå-svarta skalan.
Jag har erfarenheter nog till att blicka längre fjärran fram.

Det  kanske inte är idag jag frodas som gladast,
men
jag har min hörsel i behåll
och väljer att lyssna på varandets toner.
Jag har minneskapacitet nog att behålla de färgäkta glädjeupplevelserna i mitt inre.

OCH jag har sparat dess inloggningsuppgifter noga!

 

 




Fri vers av E.B.A.S
Läst 318 gånger
Publicerad 2006-11-24 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E.B.A.S