Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaninknull

gosh vilken rumpa
fast
och fin

kanske vill du bli
min
rosa kanin

och leka med mig
som
kaniner gör

vi kan skylla på teven
om
grannarna hör




Fri vers av Amfetamina
Läst 1021 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2004-12-20 07:32



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Roger Rabbit
2009-01-26

  Eder Krille
frän! var rätta ordet
fräck och fin

vi kan skylla på teven
om
grannarna hör

;) grymt
2006-02-08

  svartstry

2005-03-01

  Melinda
Den var gullig :)
2005-02-14

  lissa
tack för dagens första leende skitbra!
2005-02-08

    T Wiberg
... flyt i texten... bra skrivet!/T
2004-12-27

  Sara Boström
uppriktigt, önskar en trevlig kväll;)
2004-12-20

  Markattan
Gillar den här lilla skrivelsen. Bra flyt.
2004-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Amfetamina
Amfetamina