Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det var bråttom

droskan dämpades av vattnet som låg kvar

på irrfärdens blötväg

i förvuxna alléer

med jättar av stammar och löv

som spräckliga markörer

för vad som var dike och inte

 

ingenting var så långt fram

som önskningarna

 

allt var efter

hästarna försökte dra i kapp någonting

vi som satt i vagnen och sjöng

snabbare och fort

visste precis vad det var

 

vad vi skulle nå

 

men vi hade inte orden

 




Fri vers av vissla
Läst 359 gånger
Publicerad 2006-11-24 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vissla
vissla