Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sanning..

Det vi hör, vi glömmer
Det vi ser, vi minns
Det vi gör, vi vet


Men hur vi verkligen älskar
Kvarstår i vår själ
För evigt...




Fri vers av Nanno
Läst 380 gånger
Publicerad 2006-11-25 00:40



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Japp du får mig att känna oändlighet, en glömska i allt det oändliga, skrämmande och lugnande på samma gång.. du skriver kanon som vanligt!
2006-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Nanno
Nanno