Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mammas anm: Anton har tränat lite på mellanslag och stor bokstav. Än så länge är inte stavningen det viktigaste.


Bästa kompis Adam


Jag tyker at du är kol Adam
för du har en tuppkam
presis som jag









Fri vers av Valentin Bellman
Läst 605 gånger
Publicerad 2006-11-25 11:43



Bookmark and Share


  Marreb
Vad kul det är med bästa kompisar, eller hur?! Ni ser så coola ut. :-)
2007-03-07

    Lenac
vad härligt du skriver och vad härligt med en bästa kompis!! :)
2007-02-23

    Naemi
Det är skönt att ha en bästa kompis. Framförallt om han har tuppkamm. ;)
2007-01-21

  Zabina
Gud va sött.
Det är härligt med bästisar =)
2007-01-03

  eatinginside
*smälter* vilken underbar text och bild!
2006-12-11

  Annmargreta
Tycker det är mysigt med tuppkam.
Ibland när mitt barn barn Jesper 8 år
ska vara fin brukar han ha det.
Ha det så bra!
2006-11-25

  Jessica Ebbesson
Hihi..vad gulligt skrivet om din kompis Adam. Tuppkammar är coola :)
2006-11-25

  Davidoff
Bästa kompisar är det bästa som finns....
2006-11-25

    Bostik
Bästa kompisar är alltid bra att ha, i vårt och i tort!
2006-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Valentin Bellman
Valentin Bellman