Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vårkänslan

Min vårkänsla är att hoppa i lövhögarna




Fri vers av Valentin Bellman
Läst 555 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-26 11:45



Bookmark and Share


  Markattan
Härligt! ;o)
2008-02-26

    eva m h
Härlig vårkänsla!
2008-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Valentin Bellman
Valentin Bellman