Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vita skogen

det är skönt att vara i skogen

det är skönt att bygga kojor

det är skönt att se alla träd och granar

det är roligt att det är så fint

snön är så rolig att göra snöbollar av




Fri vers av Valentin Bellman
Läst 591 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-03 12:08



Bookmark and Share


  Annmargreta
Du ärsåduktig, skriv mera!
2009-08-06

  Eva Langrath VIP
Skön vinterdikt.

Eva
2008-10-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja, jätte bra, skrivet av Dig
A tt vara i skogen, roar också mej!
* Och att bygga kojor, göra snö-
* bollar, är det bästa, man kan,
* önska sig****************
2008-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Valentin Bellman
Valentin Bellman