Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nathalie

Nathalie jilar du mjukisdjur?

Du är gullig.






Fri vers av Valentin Bellman
Läst 662 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-20 20:05



Bookmark and Share


  Annmargreta
Fint skrivet till Natalie.
Vilket fintnamn!
2007-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Valentin Bellman
Valentin Bellman