Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Existens

En tanke, en flykt från verkligheten som sådan.

Ett ord, ett budskap två människor emellan.

En dröm, en undermedveten önskan om något som existerar.

Ett skratt, ett utbrott i glädje och lycka.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 264 gånger
Publicerad 2006-11-25 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP